Megagamet Watch the Skies


I Watch the Skies er spillerne inddelt i otte hold: USA, Storbritannien, Frankrig, Rusland, Kina, Japan, Brasilien og Indien. Og så… er der også et mystisk hold af aliens fra en anden verden!

Historien indtil nu
Baggrundshistorien for spillet placerer os i den virkelige verdens år 2025 – kun et par år ude i fremtiden. I spillet viser det sig, at konspirationsteorierne om aliens og UFOer faktisk er sande – verdens befolkning ved det bare ikke endnu. Som de forskellige landes regeringer er det et vigtigt debatemne for jer alle lige fra starten, hvornår I skal beslutte jer for at indrømme offentligt, at aliens faktisk findes!

Hvad kommer jeg til at lave?
Som spillere repræsenterer I vigtige regeringsledere, premierministre, præsidenter, diplomater, generaler og videnskabsfolk. Under spillet skal I håndtere katastrofer kendt fra den virkelige verden, såsom krige og jordskælv – men! – I skal også tage jer af den stigende trussel fra UFO’erne uden at der opstår verdensomspændende panik! Under spillet vil du skulle lave aftaler og traktater med de andre hold for at forsøge at øge dit lands velstand – eller måske opstår der en konflikt, som involverer jeres hære, flådestyrker, eller hemmelige agenter. Hele spillet drejer sig om, hvordan du og dit hold interagerer med de andre hold. Det vigtigste mål for hvert hold er at sørge for at deres land er sikkert og klarer sig godt.

Ingen panik!
Spillets regler er ikke komplicerede og kan læres meget hurtigt, selv hvis du ikke har spillet særligt mange brætspil.

Bemærk, at reglerne og spilmaterialet som udleveres er på engelsk, men vi spiller på dansk.